Stokis Sensasi Seri Dewi Malam

Saturday, 31 January 2015

Produk : JAMU DEWI LANGSING

Adakah anda ingin kelihatan kurus dan menarik melalui  cara sihat?

Hanya dengan herba-herba terpilih yang melalui saringan tertentu serta tanpa sebarang bahan kimia industri maka terhasil satu lagi produk jitu keluaran Seri Dewi Malam, JAMU DEWI LANGSING!


Sila 'KLIK' untuk Zoom
ITEM : JAMU DEWI LANGSING
HARGA : RM 65 / 60 BIJI



Mari kita lihat testimoni-testimoni bagi mereka yang telah mengamalkan produk Dewi Langsing ini:
(TESTIMONI 1)
Malam tadi makan 5 biji... pagi lepas subuh terus mengepam... memang syiok giler... pagi tadi minum air masak jer dengan roti gardenia sekeping..... buat-buat keje pukul 1 makan nasi dengan kari ikan... boleh plak lupa nak makan jamu nyer pagi tadi... tapi perut rasa kenyang jer... sampai sekarang tak makan apa lagi just air masak jer.... sekarang pagi-pagi bangun takde dah rasa lapar giler walaupon membuang...badan sekarang rasa ringan sikit buat keje pon cergas jer... memang terbaek dari ladang lah 

Makan JDL nie buat kita lawas pembuangan..air besar..air kecil..peluh keluar pun meriah time buat kerja rumah.. macam g jogging 1 round..tapi cepat dahaga.. langsung takde rasa lapar..takde lesu.. memamg best.. nina baru 2 kali makan (10 biji) 
(TESTIMONI 2)

Tengah dalam proses makan..dan sesuaikan diri..heheh..tapi semalam makan 3 biji untuk permulaan..takde membuang. sumbat nasi, mee sup..kudap-kudap, roti john....angin bau loji berdentum-dentum keluar. hahahhh...kadang terasa kat peha, lengan..benda gerak-gerak cam angin nak keluar..dalam masa sejam 10 kali kentut. hahaha..helpp oksigen. 

(TESTIMONI 3)

Serius best gile JDL ni. Pagi tadi eyrra makan 5 biji kenyang the whole days. Just always refueling air masak je untuk percepatkan proses fat burn. Hopefully eyrra berjaya join contest JDL ni. Ehehehe.. 
Klik pic untuk zoom
(TESTIMONI 4)

Tester yg kakyu bg dekat saya hari tu...mkn 3 biji...bila lepas buang sangat-sangat ringan je rasa perut ni... lagi banyak minum air kosong...lagi banyak lendir yang keluar.... Hahhhha...betul kakyu, memang tebabommm...sangat-sangat best dalam pembuangan, rasa ringan je.
terima kasih kakyu
TESTIMONI 5
Klik pic untuk zoom

"Saya ada masalah sembelit dari pregnant bawak ke lepas bersalin ni.. makan JDL walaupun still breastfeed baby.. so bermula lah experimen minggu lepas... telan 3 biji JDL lepas breakfast..dalam 15 minit lepas tu terus montot rasa nak mengeluarkan hampas...bery dengan banyaknya & amazing tak sembelit langsung..kalau tak kompom keluar darah sekali.. Saya makan JDL 3 biji sehari sekali je..pastu selang dengan JDD.. hari ni makan JDL, esok makan JDD pulak.. berterusan sampai ke hari ni...tapi hari ni try tak makan JDL & usus saya dah kembali normal..boleh bery tanpa bantuan apa-apa ubat...yeayyyy... dan Alhamdulillah baby saya ok...perut dia tak meragam..cuma biasa bery 1 kali sehari jadi 2 kali sehari...gitu je lah tapi takde la cery-bery... heee...itu je lah nak share...sekian terima kasih "
P/s: Ibu-ibu yang breastfeed baby, maybe boleh cuba try test lah...sebab baby kita tak sama ketahanan nyer...

(TESTIMONI 6)
Salam...mamayu... nak ucap terima kasih sebab kenalkan jamu dewi langsing nie.. memang best... makan sebotol dah rasa ringan badan...siap dah turun 3 kg...takde yak-yak... tapi pembuangan memang lawas... pagi-pagi senang yak...Badan rasa ringan...makan pon boleh kontrol...sarapan pagi.. makan jamu JDL.. boleh tahan sampai petang..
Nak order lagi..nor memang yakin jamu nie memang best...
Sdm memang terbaik...JDL sangat-sangat best dan terbaik...
Noor bagi berbintang-bintang

Lagi testimoni-testimoni #JDL klik sini


*******************************************************************************
ATURAN MAKAN : Permulaan makan 5 biji pagi dan 5 biji malam (selepas makan)
Bila badan dah sedap dan selesa just maintain makan 3 biji pagi dan 3 biji malam.

AMARAN DILARANG GUNA : Ibu Menyusu, Ibu Mengandung, Sakit Jantung, Darah Tinggi, Kencing Manis, Asthma dan sakit-sakit kronik yang lain.

Sesuai untuk LELAKI dan WANITA.

Sunday, 21 September 2014

PROMO : Iklan Jamu Dewi Dara &
                  Susukan Qalbu II versi Pantai Timur


Thursday, 18 September 2014

SET RAWATAN KECANTIKAN 
DEWI SUTRA SERI DEWI MALAM
***********************************

Alhamdulilah  Set Rawatan Kecantikan Dewi Sutra secara rasminya telah terhasil serta dipasarkan kepada pengguna. Semoga ia dapat memenuhi hajat sipemakainya.

Bismillahirahmanirahim...Ya Allah kurniakanlah kecantikan wajah2 pelangganku sebagaimana Kau cantikkan ahklak mereka. Amin.

SET RAWATAN KECANTIKAN DEWI SUTRA (RM60/SET)

1) Sabun Lavender (Glutathione)
2) Silky UV Sunblock+Foundation
3) Concentrated Whitening Cream (Collagen+Bengkoang)

Sesuai utk semua jenis kulit:-
1. normal
2. berminyak
3. kering
4. jerawat 
5. jeragat



 **Warna sunblock adalah dlm range "Medium". 
Org berkulit putih sesuai, yg berkulit hitam manis pun sesuai.


 **Warna sunblock adalah dlm range "Medium". 
Org berkulit putih sesuai, yg berkulit hitam manis pun sesuai.


**Warna sunblock adalah dlm range "Medium". 

Org berkulit putih sesuai, yg berkulit hitam manis pun sesuai.

SET RAWATAN KECANTIKAN DEWI SUTRA (RM60.00/SET)


 **Warna sunblock adalah dlm range "Medium". 
Org berkulit putih sesuai, yg berkulit hitam manis pun sesuai.


Hubungi :

Phone : 019-392 5518 [sms/Viber/WhatsApp/Telegram/WeeChat]
e~mail : rightclickon@gmail.com
Fanpage : https://www.facebook.com/sensasiseridewimalam


Wednesday, 4 June 2014





WOW Testimoni Minyak NEMO ini memang terbaiklah
Kulit yang terkena sunburn (kesan merah) ketika aktiviti outdoor
dengan menyapu minyak MT-VCO NEMO keluaran
 Modenn Tradisional-Seri Dewi Malam
sel-sel kulit mati akibat sunburn ternyata sembuh dan hasilnya
sungguh mengejutkan!!!


•.• •.• •.• •.• •.• •.• •.• •.• •.• •.•
BAGAIMANA NAK DAPATKAN PRODUK HEBAT NI?
INGIN TAU INFO LANJUT/KHIDMAT NASIHAT PERCUMA?
INGIN MENJADI AGEN/PENGEDAR DI KAWASAN ANDA?
•.• •.• •.• •.• •.• •.• •.• •.• •.• •.•

Sila komen/pm 
SMS/WHATSAPP: 019-392 5518


Sunday, 9 March 2014



SAKIT DIBAHAGIAN ARI-ARI
SELEPAS BERSALIN?

Lihatlah gambar yang dikirimkan oleh pengguna Seri Dewi Malam. Saudari ini telah menggunakan Jamu Dewi Dara bagi merawat sakit dibahagian ari-arinya. Alhamdulillah setelah mengamalkannya ternyata ikhtiar ini berhasil. Sisa dari sebahagian darah beku yang terpendam didalam dinding rahim akibat lepas bersalin.


(Lihat testimoni yang disertakan gambar)



Ternyata produk keluaran SDM mampu merawat bahagian peranakkan wanita. Dimana masalah yang lebih SERIUS dapat dihindari kerana mengambil langkah awal mencegahnya. 

Jika anda MALU & SEGAN bincangkan permasalahan anda dengan lebih privacy di no ini 019-392 5518 (whatsApp/SMS/Line)

Layari untuk maklumat lanjut di



Post by Stokis Sensasi Seri Dewi Malam - Engku Julia.

Thursday, 13 February 2014

Tanda-tanda Wanita Yang Sedang Subur.

Mandian Herba, TERBARU!!!!!